A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.30. 20:00 nagytomsky

Sok hó

Ma kétszer duráltam neki a nagymennyiségű hó eltakarításának. Mindkétszer azt hittem (azt hiszem), hogy ennyi; nem fog több esni. Első esetben tuti tévedtem, de most láttam az Indexen a vezér cikket, hogy este újabb havazás jön nem kevés hóval. Nagyon unom.

Az első havazás után egy baromi nagy hóembert építettem Evelinnek, aki nem igazán mozdult rá a témára. Pedig mindent beleadtam. A kezébe adtam egy fűkapirgáló gereblyét, a fejére egy lyukas vödröt, az orra is répából van... Ja, a szeme-szája meg az ősszel lemetszett galyak átmérőjéből. (Ez érthető vajon?)

A második hóesés után pedig hókunyhót építettem. Olyat, amibe be is lehet menni. Na, erre végre már rákattant a kishölgy. Beguggolt elé és pózolt a fényképezőgépnek.

Voltunk ma szánkózni is. Úgy néz ki, ez is a kedvenc szórakozásai közé fog tartozni. Nagyon vigyorog menetközben. És kapaszkodik; nagyon biztos a "nyeregben".

Szóba került, hogy holnap elmenjünk-e a Mátrába szánkózni. Nagyon jó az ötlet, de ha ilyen sűrű hóesés lesz holnap is, akkor megint csak nem mernénk elindulni.
Úgy volt, hogy ma fotózni megyünk családostól a gödöllői Grassalkovich kastélyba. Hát, szerintem nem sokan voltak az eseményen...ja, mert hogy ma ilyen nyílt nap volt; oda is be lehetett menni, ahová egyébként nem engednek látogatót. Kihagytuk...
 

1 komment

Címkék: hóesés hóember hóvár


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr251715544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása