A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2012.01.18. 11:32 nagytomsky

Január

A legnehezebb felkelni január első munkanapján. Olyan végeláthatatlan még az éve; azt sem tudom, lesz-e egyáltalán vége. Különösen, ha a jóslatokat is figyelembe vesszük. :)
Rengeteg munka van még a diákok tablóképeivel is. Nagyon tudnak variálni, egyesek azt gondolják, hogy csak rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Kiváló!

Most így, tizennyolcadikán azért már látom az alagút végét. Körvonalazódik a kész tabló még úgy is, ha firkálni én konkrétan még nem firkáltam ebben a témában. De tudom, ha a diákok kitalálnak valamit, abból már közösen fantasztikus dolgokat tudunk majd kihozni. Kár a gőzért.

Ennek a hónapnak a nagy feladatai közé tartozik még, hogy végre találjak egy normális, kevés expószámú Canon 5D fényképezőgépet. Már hónapok óta keresem, többről le is maradtam - anyagi okokból kifolyólag. Így a hónap közepére meg "elfogytak" a piacról. Alig találok ilyen hirdetést; mindenki eladta a cuccát karácsony előtt. (Akinek van eladó, az szóljon!!)

Viszont vettem viszonylag jó áron egy 24-105-ös f4-es L-es Canon objektívet. Le sem merem írni az árát, mert a gyanútlan olvasó megkérdőjelezi az elmeállapotomat is. Minden esetre erre vártam már nagyon-nagyon régen. Remélem, hogy majd a képeim minőségén is tetten lesz érhető ez a változás. Na persze az 5D még majd ezen fog dobni, ha egyszer a kezeim közé kerül! :)

Történések még várhatók e hónapban is, de most mennem kell...
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr283573382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása