A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2012.10.15. 17:16 nagytomsky

Továbbképzés

Most néztem, milyen rég nem írtam. Fel sem tűnt... :)

Amióta ezerrel pörög az Álomgyár Fotóstúdió, azóta látványosan kopnak a bejegyzéseim. Ha épp nem a fotókat retusálom, akkor épp továbbképezem magam.
Legutóbb épp szervezett keretek között a Foto-Art Fotósiskolában.

Az az iskola egy fantasztikum! Kissé félve fizettem be a tandíjat, mert hiszen ez egy "alaptanfolyam", de úgy érzem megérte. Olyan tanárok olyan közegben oktatnak, hogy az ember csak úgy issza a szavakat. Minden egyes mondatuk arany, amelyet meg kell szerezni. Ha meg megszereztem, akkor használnom kell. Ez a vágy hajt hétről hétre. Hihetetlen, miket hoznak ki az emberből.
A legjobb az egészben, hogy mindezen oktatást a feleségemmel együtt látogatjuk, így egymást erősítve tudunk itthon is dolgozni. Minden szempontból hasznos ez.

Gyakorlat volt már a Budai Alsó rakparton, a Budakeszi Vadasparkban, Esztergomban, a Margit szigeten, a Vajdahunyad várnál, műteremben... ami így első körben eszembe jutott.

Olyan mesterek instruálnak bennünket, akik a hazai és nemzetközi fotós szinteken is neveknek számítanak. Óriásplakátjaikat nap-mint nap látjuk a városokban. Egészen hihetetlen élmény.

A csoport társak sem akárkik. Nagyon tehetséges fiatal (és kevésbé fiatal) alkotókról van szó, akik különböző célzatossággal érkeztek az iskolapadba. Van, aki azért jött, hogy kisgyerekeit tudja profi szinten fényképezni. Van, aki családi érintettség révén a vízilabda szerelmese és sportfotókat szeretne jobban készíteni.Mást a divatfotó és a stúdió érdekelt, megint mást az állat és makró világa hozott tűzbe.
Többen közülünk a fotózásban üzletet is láttak és keresetkiegészítésként gondoltak rá.

Én természetesen a már működő stúdióm magasabb minőségben való üzemeltetését tűztem ki célul. Az idő közben készült felvételeim úgy érzem igazolják a várakozásaimat.

Ha nem hiszed, járj utána pl. a Facebookon! :)

Szólj hozzá!

Címkék: fotó álomgyár fotóstúdió fotó-art fotósiskola


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr304850204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása