A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.04. 18:58 nagytomsky

Fura

...hogy ennyi hét kihagyás után újra munkába kellett állni. És ma hétfő van és természetesen exxxxtra kemény napom van!

Tegnap este 11-re értünk haza a színházból. Még sosem voltam a Tháliában. Az valami pazar és gyönyörű! Az ország tán legszebb színháza. Az előadásra hivatalos volt a Vasas Stars jégkorongcsapat egy része, meg még egy pár idegenlégiós más csapatokból. Nagyon meglepő. Azt gondolná az ember, hogy az ilyen korongosok izomagyú bunkó társaság és közben kiderül, hogy nem is. Nagyon kedvesek, barátságosak. Meg hát az az ötlet, hogy eljönnek színházba... az is meg kellett, hogy fogalmazódjon a fejükben... :) Pozitív csalódás!

Az előadás nagyon jó volt. Szerednyey Bélát nem kell bemutatni senkinek. Pusztaszeri Kornél, aki Pumukli magyar hangja szintén ismert. Kökényesy Ági, Jennifer Aniston magyar hangja is játszott (nagyon jól) és nem utolsó sorban Cseke Péter és Dunai Tamás. Csupa nagy név.

Este 11-12 körül értünk haza. Én 6.30-kor keltem. Nem könnyen. Délután négyig-fél ötig voltam benn, itthon meg Evelin várt nagyon hangosan sírva. Nagyon klassz napom volt! :)

Viszont nagyon el tud lazítani az a különleges Guns N' Roses album, amit Chile-ből kaptunk. Pont ugyan azt nem találtam meg, de egy hasonlót igen. Hallgassátok és ámuljatok, bámuljatok! Ez létezik ám nagyon sok változatban. Metallica, Aerosmith, Nirvana... minden van "áthangszerelve" babáknak. Komolyan mondom, hogy tetszik! Sőt! Van olyan, ami így keltette fel újra az érdeklődésemet.

Szólj hozzá!

Címkék: munka színház iskola baby roses thália guns n


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr201645914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása