A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.30. 21:49 nagytomsky

Játszó terek

Jó ez a mai nap abból a szempontból, hogy kivételesen csak három órám volt. De közben meg hülye vagyok, mert a magam dolgát nehezítem azzal, hogy feladatokat adok a skacoknak. Aztán meg javíthatom, meg hozhatom haza a sok munkát. Persze megoldom; nem is azért mondom.

Végre összeszedtem a pénzt és el tudok menni Erikával a suli alapítványi báljára. Plusz még jóbarátokat is beszerveztem erre a nem olcsó mulatságra. Már kifejezetten várom! Kíváncsi vagyok, hogy a sok demagógus pedagógus mit fakajt. Na persze a "saját fajtám"ról van szó. Vannak itt is jó fejek, meg kevésbé jó fejek is. Ahogy mindenhol a világban.

Evelinnel ma is játszótereztünk - mint kábé minden nap. Annyiban volt különös a mai, hogy a sógorasszonnyal mentünk, valamint a barátnőivel, így főműsoridőben heten (!) néztük az egy szem kisleányt a csúszda széléről. Ő pedig élvezte a helyzetet, kiosztotta a szerepeket, kinek mit kell csinálnia. Valaki tegye fel a csúszdára, valaki kapja el, stb... Nagy szervező!

Lassan azon kapom magam, hogy már minden francot csinálok; szervezek, pesztrálok, olvasok, stb; csak épp nem festek. Remélem ez az "átok" hamarosan feloldódik!

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek bál játszótér pedagógus


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr491419358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása