A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.09.14. 22:21 nagytomsky

Új év

Új év, új remények... Egy ideje már suliba járunk....

A nyáron nem sok időm volt ilyen fölösleges időtöltéssel foglalkozni, mint a blog írás, mert tanári pálya ide vagy oda, sosem lehet unatkozni.

Még véget sem ért a tanítás júniusban, már kiterveltem, hogy meinden korszakról művészet történeti powerpointot fogok gyártani.
Besokaltam a rengeteg képtől, ami a gépen van és néha alig találom meg az odavágót, pedig tudom hol kell keresni. Az ABC-vel vannak gondjaim. :)
Nem beszélve arról, hogy néha utalok másik korra, amit jó lenne azonnal megmutatni felelevenítés képpen, hogy tudják miről beszélek. Most ezzel ez meg lesz oldva.

Még mindig ezen dolgozom, bár már igazán nem sok van hátra. Még futóban van a posztimpresszionizmus, előttem a romantika (ez brutál nagy anyag) és pár kisebb; a kubizmus, a futurizmus, a dadaizmus és a szürrelaizmus. Ez utóbbi szintén elég összetett.

Lesz még dolgom, el tudom tölteni az időt. De ez legalább hasznos tevékenység.Csak iszonyú sok idő. Ha van két percem a gép előtt, ezt csinálgatom és emiatt nem a blogot. De mostmár, hogy benne vagyunk az évben, néha-néha ide is bekukucskálok, majd ahogy fogy a munka, úgy egyre többet.
 

1 komment

Címkék: iskola powerpoint ppt rajz tanár művészet történet


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr202296930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enigmapont 2010.09.19. 01:33:23

Halleluja! Kenyeret es cirkuszt!
süti beállítások módosítása