A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.12.23. 21:25 nagytomsky

Szenteste

Mielőtt bármit is szólnék:

Remélem mindenkinek úgy telik majd a szentestéje, ahogy azt megálmodta magának.
Ez nem olyan egyszerű! Amíg nem volt baba a családban, addig loholtunk egyik helyről a másikra, de sosem volt jó, mert az egyik helyen az volt a baj, hogy miért megyünk el olyan hamar, a másik családnál az volt a baj, hogy miért jöttünk ilyen későn. Nem lehet senkinek épelméjű magyarázatot adni.
Két éve az volt a hadicsel, hogy a kismamaságra hivatkozva nem mentünk sehová, ellenben hozzánk jött mindkét család, fűszerezve a dédikkel. Nagyon kemény!

Elméletileg tavaly is és idén is megfogadtuk, hogy nem megyünk sehová a szentnek nevezett estén. De ez egyszerűen kivitelezhetetlen. A nagyszülők megőrülnének unoka nélkül. Tehát ma is az lesz, hogy mikor felébred a Kis Kincs, útrakelünk és addig meg sem állunk, amíg degeszre nem ettük magunkat legalább két helyen. Na meg addig sem, amíg a kocsi tele nem lesz ajándékkal. Evelin már nagyon várja! :)
 

 

 

 

1 komment

Címkék: karácsony szenteste


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr861619083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2009.12.29. 11:03:22

"Ha a hegy nem megy Mohamedhez,akkor Mohamed megy a hegyhez";-)) Ti is ezt Éltétek át,nem kellett nélkülözni a kedves Vendégeket! Nagyon jóó a kép is! :-)
süti beállítások módosítása