A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.12.15. 21:23 nagytomsky

Tarján

Tegnap írtam, hogy nem nagyon van időm a hírekre, erre tessék... mára is jutott egy olyan, ami hihetetlen módon megrázott.
Ez a salgótarjáni kettős gyilkosság. Egy csomó kérdést felvet. A legfontosabb és legégetőbb kérdés számomra az, hogy mikor veszi már észre a társadalom, hogy a pszichopaták köztünk járnak az orvosaink (társadalom) jóváhagyásával. Nem kell messzire menni, most volt alig pár hete a pécsi lövöldözős baromarcú esete. Szintén gyogyós volt. Mit keres az ilyen egyetemen? Az értékes helyeket veszik el a nem gyogyósoktól. Pláne a gyógyszer iparban mit keres? Azaz csak keresett volna. Az nem tűnt fel senkinek, hogy egy orvosi esetet küldenek a mérgek közelébe??
Meg a mostani esetből is kiderült, hogy a tarjáni fickó a helyi polgármesteri hivatalban volt valaki. Olyan valaki, akit szinte mindenki ismert. De ha évek óta orvosi esetként diagnosztizálták, sőt, 9 nappal korábban jött haza egy kórházból hasonló problémák miatt, akkor egy ilyen "embert" hogy vehetnek fel fontos pozícióba?? Nem probléma? Más, normális emberek, akiknek szintén végzettség van a zsebükben, meg mennek szalagra... Fura dolgok ezek.

Ami miatt még a kelleténél jobban rázott meg a dolog, az az, hogy gyerek koromban sokat jártam, játszottam a Pécskő utcában. Rokonaink laktak ott, felismertem a helyszínt. Borzasztó. Na meg, hogy a rokonaim még mindig ott élnek és esetleg ismerhették az áldozatokat és az elkövetőt is. Így még közelibb a baj.

Hú, még a tegnapra visszatérve. Jót röhögtem azon a mai híren, miszerint a Milánói Dóm makettjeit a Berlusconi eset óta viszik, mint a cukrot. Bárcsak ilyet kapnék karira... :) Vicces emberek ezek az olaszok...
 

Szólj hozzá!

Címkék: pszichiátria salgótarján gyilkosság kettős fekete lászló hellókarácsony milánói dóm kotroczó kitti kollár krisztián


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr281600858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása