A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.12.13. 14:49 nagytomsky

Bál után

A tegnapi szalagavató jól sikerült a szó olyan értelmében, hogy nem volt rendbontás (fél 10-ig), a táncok rendben lezajlottak és mindenki az esthez megfelelő ruházatban jelent meg.

Nekem egy észrevételem volt, amit a helyszínen készült képeim még inkább alátámasztottak: mégpedig az, hogy eltűntek a tinédzserek. Pár éve mindenkinek azt mondtam, hogy azért szeretek szalagavató(k)ra járni, mert olyan dózist kapok frissességből, fiatalságból, hogy azt egy évig tudom magamban raktározni.
Most inkább azt érzem, hogy nem folt üde, friss fiatalság, helyette vannak felnőtt nők és (majdnem) felnőtt férfiak, akik táncolnak egy bálon. Hogy most ez jó (egészséges) vagy nem, azt nem merem megállapítani.
 

Szólj hozzá!

Címkék: szalagavató


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr861594247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása