A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2011.01.06. 15:45 nagytomsky

A fotós

Nagy terveket szövögetek... Szeretnék egy fotóstúdiót nyitni!
Úgy érzem, ez egy nagy légüres tér itt Jászberényben. Sokan készítenek profi felvételeket... de nem Jászberényben. Gyűjtöm az eszközöket, a helyem úgy néz ki, meg lesz. Bízom benne, hogy a tudásom is.

Muszáj valamit kezdeni magammal és azzal, amit tanultam, mert szimplán egy tanári állásból nem lehet eltartani egy családot. A rezsi aránya a fizetésemhez képest kábé megduplázódott (vagy triplázódott) az elmúlt öt évben. Nagyon durva a helyzet.

Úgy érzem, ebben a szakmában van mit keresnem és persze van még mit tanulnom is. Azt hiszem sok barátom van, akire támaszkodhatok ebben a kérdésben és effektíve rövid idő alatt belejövök a stúdiótechnikába. Már hetek óta tanulmányozom az eszközöket és azok árait. Sajnos még csak elméletben...

A legfontosabb szerintem nem is maga a technika, hanem inkább a szem. Szerencsére sok jó visszajelzést kaptam már a fotóimra, így nem félek annyira a minőségtől. Képesnek érzem magam a feladatra.
Az üzleti részben meg bízom benne, hogy támaszom is lesz. Másképp nem megy.
 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó jászberény


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr232565175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása