A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.17. 10:11 nagytomsky

Biztonság

Tegnap a kislányom kapott a jövendő keresztapjától egy bébi méretű jégkorong mezt. Olyat, ami minden pontján egyezik azzal, amiben ő játszik. A Vasas Stars 90-es számú mezét. Egyben tér el az eredetitől, hogy nem "Szappanos", hanem "Evelin" felirat látható rajta. Nagyon vagyány. Reggel, mikor felébredt, rögtön rámutatott az új ruhájára és csak ennyit ismételgetett 10 percen keresztül: Dádó (Dévid)! Szép! Gondolom tetszik neki! :)

Ma reggelre úgy döntöttem, hogy szembe helyezkedek eddigi véleményemmel és beoltatom magam. Nem azért, mert megváltozott a véleményem. Inkább azt mondom, hogy azt az áldozatot, hogy "mérget" is juttatnak a szervezetembe vállalnom kell. Itthon kisleányom van. És ha én ágynak is dőlök pár napra, kiheverem. De ha ő elkapja, akkor nem tudom, mi lesz. Így hát okosabbnak látttam, ha felíratkozok a listára.

Ahogy egy orvos ismerősöm-barátom mondta: A biztonsági öv gyártás is üzlet, mégis bekötjük magunkat...
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy pedig még csak nem is kényelmes.

Ahogy látom magam körül, az eddig elvakultan oltás ellen tiltakozók is kezdik be-be oltatni magukat. Ahogy közeleg a kórság, úgy száll inába az emeberek bátorsága. Köztük az enyém is. Már írtam az előzőekben, hogy a mi sulinkba járt az a 15 éves fiú, aki meghalt... ez épp elég intő jel számomra.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek oltás stars vasas szappanos h1n1


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr991531249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása