A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.02. 17:31 nagytomsky

Még mindig a halál...

Egy nagyon-nagyon kemény és szomorú dolog történt ma a sulinkban. Influenzában meghalt egy srác...

Mivel nagyon friss a hír, egyenlőre senki nem tud semmit. Az biztosnak tűnik, hogy a srácnak alapvetően voltak légúti problémái. Gondolom asztma és allergia. Az infuenzáról sem tudunk semmit. EGyenlőre. Nem biztos, hogy az újtipusúról van szó, de ez a lényegen semmit sem változtat. Meghalt egy gyerek!!! Megbetegedett és meghalt. Ilyen létezhet???

Nem is tudom, hogy tudunk majd ezen tovább lépni. Én momentán nem tanítottam, de a folyosóról ismertem, mondhatom nap, mint nap találkoztunk...

A dologgal csak most tudok érdemben foglalkozni, mert hát az élet nem áll le. Sok óra sorakozik egymás után... egészen négy óráig. Volt rajzszakkör is, amin a perspektíva sajátosságaival foglalkoztunk. Mondhatom, egyre nagyobb sikerrel. Már rájuk fért a pozitív élmény, mert órák óta csak kínlódtak. Klassz!

Alakul egy iskolai tanárzenekar is. Nagyon várom a fejleményeket, hiszen a dobos poszt az enyém. :) Most van kialakulóban a próbatermünk. EGyenlőre egy retvás-szutykos kis raktár, amit újra kell vezetékezni és festeni is. Lenn a pincében. Gyorsan rendbe vágják azt majd - ígéretük szerint és pár hét múlva szólhat a RÁKENROLL! (-ami ugye nem egy tánc!)

Szólj hozzá!

Címkék: influenza jászberény h1n1


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr81493565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása