A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.10.12. 21:51 nagytomsky

Még mindig a hoki

Hát még a tegnapi naphoz annyit, hogy a Stars nagyon keményen kikapott. Hármat kaptak és egyet se' lőttek. Leendő sógorom pedig igen csak vitézkedett. Egy szempillantás alatt került helyzetbe, de.... De. Egyszerűen semmi nem jött össze a tegnapi meccsen. Pedig a kapuralövések aránya a Starsnál volt nagyobb. Az UTE kevesebbet lőtt, de azok veszélyesebbek voltak; mi több - gólt értek. Szerintem a Starsban nagyon jó játékosok vannak, remek egyéni teljesítményekkel, de valahogy kevésbé érzem rajtuk, hogy ez egy csapat. Míg a gyengébb egyéni játékokat felmutató UTE csapatként viselkedett, emiatt eredményesebb is volt. Tőlem szakszerűbb leírást találtok az Icehockey honlapján.

Ami fontos, hogy a kislányom először vett részt ilyen eseményen és nagyon élvezte. Mé zörgött is a csörgődobbal.
Jött Mágus barátom is - holtfáradtan, de annál lelkesebben. Mi annó rengeteg Lehel meccsre jártunk ki. Ismerünk minden rigmust, éneket, fradi szidást... egyszóval a kisujjunkban van a szurkolás. Na persze így, "megöregedve" már nem vagyunk olyan hevesek, mint a fiatalok.

A suli ezen a héten nagggyon durva. Már a múlt héten is jeleztem, hogy folyamatos melóban vagyok, na de ilyen, mint ma, már nem is tudom, mikor fordult velem elő utoljára. Nem volt időm hazajönni ebédelni - RÁNTOTTCSIRKÉT, még lyukas órában sem. Sőt! Reggel 8-tól este 6-ig benn voltam. Na persze még nem értem a végére, de már jó úton járok.
Elkészült a diák-kiállítás. Van sorrend is, és most indul a szavazás. A diákok szavazhatnak egymás (és saját) képükre is, ami majd pénteken fog közönségdíj formát ölteni. A Malom Film-Színházban.
 

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong stars ute vasas


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr51446184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása