A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.10.11. 14:38 nagytomsky

Vasas Stars

Mondanom sem kell, hogy a tegnap esti apa-találkozóból nem lett semmi. Győzött a lelkiismeret és nem utolsó sorban a tespedés. Ami nem jó.
Az apa-találkozó ma dél körül kiszélesedett és bepótlásra került. Család-találkozóvá "fajult". Már másfél hónapja nem láttuk őket, így a lassan egy éves kislány csendben, surranópályán közelíti meg a kislányom fejlettségi szintjét. Nem aggódok, örülök! A kiscsaj már egy-egy lépést önállóan is megtesz. Remélem hamarosan önfeledt játékká fejlődik a kettejük találkozása.

A kis család-találkozó miatt Evelin ma később került ágyba (délutáni szieszta). Ennek viszont ne kimondottan örülök, mert a tespedésből kimozdulva egy új és érdekes "családi programot" eszeltünk ki:

JÉGKORONG MECCSRE MEGYÜNK!!!

Igen, Evelinnel. Ugyanis a kisleány leendő keresztapja a Vasas Stars jégkorongcsapat egyik legsikeresebb csatára: Szappanos Dávid. ost őt fogjuk megnézni Káposztásmegyeren. Viszek dobot, csörgőt, meg ami még eszembe jut. Az UTE ellen játszanak, remélhetőleg sikerrel. Most a tabella második helyén állnak. Remélem ezt egyrészt javítani fogják, másrészt mindegy, csak ne kapjanak ki. A meccs fél 6-kor kezdődik. Ehhez persze hamarosan el kell indulnunk...

Hát akkor: Hajrá!!

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong baba stars vasas


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr301442577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása