A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.10.06. 19:41 nagytomsky

Fokozódó helyzet

A helyzet egyre fokozódik. Már az egész suli kapkod, mindenki a jövő heti nagy vendéglátásra készül. Én is.

A 40-50-es pályázatunk képanyaga már befutott, lezsűrizte a Jászsági Képzőművészet-barátok Egyesülete. Most a keretezőn a sor, majd egy-két nap és rajtam a világ szeme. Szeretném JÓL kivitelezni a dolgot, hogy lássák; van rajztanítás az iskolában. :) Kicsit egó... :)

A főnökség még mindig a nagy plakátokat nyomatja, mindig újabb és újabb verziók kerülnek elő. A fele meg már nyomdában van. Mi lesz ebből?
Ami biztos, hogy az elmúlt pár napom a számítógép előtt töltöttem és már jojózik a szemem. Jó volna többet pihenni, játszani Evelinnel.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr791432478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása