A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.07. 13:55 nagytomsky

Csehov

Nagy kincs ez a mi színházunk! Tavaly ilyenkor - mit tavaly inlíyenkor, még idén augusztus elején sem - nem gondoltam volna, hogy szűkebb hazánkban Csehov darabot fogunk látni profi színészektől. Valami csoda volt. A beregszászi Illyés Gyula színház társulata volt nálunk. Talán Trill Zsoltnak hívják azt a fiatal színészt, aki a hátán vitte az egész darabot. Na persze a többiek sem voltak akárkik.

Ami még nagyon becsülendő, hogy ilyen minőségi produkciókat tud a színház vezetője lehozni erre a csepp színpadra. 200 ember. Kábé ennyi és sokkal nem több tud leülni odabenn. Csak abban bízok, hogy ez a szám hamarosan megduzzad; azaz ha jó évadot (évadokat) zár a vállalkozás, hátha átköltöztetődhet egy nagyobb épületbe.

Szólj hozzá!

Címkék: színház csehov jászberény trill zsolt beregszász illyés gyula


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr271507080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása