A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.04.30. 23:23 nagytomsky

Nem is pók...

Evelin szülinapja előtti nap óta az életünk egy őrület. Múlt héten ilyenkor a nagyszabású ünnepség tervezésével, előkészítésével töltöttük minden időnket, amióta meg ez lezajlott, azóta meg az újonnan kijött piros foltok őrjítenek meg bennünket.

A múltkori posztban írtam, hogy egy pókra gyanakszunk, ami a vörös foltokat okozza. Eleve hihetetlen ötlet volt, hiszen nálunk nincs kosz - bár a később kihívott rovarírtó szakember mondta, hogy a kórház intenzív osztályán is volt már csótányt írtani... ott meg minimum naponta mosnak fel domesztosszal...
A pókcsípésre reagálva a feleségem az egész szobát kimozdította a sarkaiból; minden játékot letöröltünk (és a felét leselejteztük) és minden bútort kívül-belül letörölgettünk... sehol semmi.

Nem pók volt! Úgy néz ki, hogy allergia! Mire lehet allergiás a gyerek? Bármire. Elsődleges gyanú a kaja, de tényleg bármi lehet. Kutyánk van, meleg van... enni is eszik...

Azt nem tudom, mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből az az anyag, ami okozta. Mondjuk, ha kedden evett olyat, amit nem kellett volna, akkor az meddig fejti ki áldatlan hatását?
 

Szólj hozzá!

Címkék: allergia kiütés


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr171965582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása