A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.02.04. 16:52 nagytomsky

Egy normális nap...

Merthogy ilyen is van!

Amelyik osztállyal összerúgtuk a port - azaz, akik összerúgták velem a port - még, ha időlegesen is, de lenyugodott. Ennek persze magasabb rendű okai vannak, mintsem hatottak volna az intelmeim.
Tegnap szülői értekezlet volt. Tettem róla, hogy be legyenek írva azok a jegyek, amiket az elmúlt két hétben szereztek a csemeték. Ahogy már írtam, ez van, akinek négy egyest jelentetett... El is voltak hűlve a szülők... Valószínűleg este a kedves gyerekek is megkapták a fejmosást. Tán még hétvégi buli sem lesz. De nem is baj ez, jó, ha ilyen idős korban kapja meg azt a pofont és nem később. Tán most még tanul is belőle.
A lényeg a lényeg: mára az osztály jelentős része leadta a füzetét, amelyben az elmúlt fél éves (nem túl sok) anyag található. És bemutatták azok is a füzetüket, akiknek elmaradása, hiányossága volt az anyaggal.
Órán pedig úgy dolgoztak, mint a kisangyal!

Volt egy kis gikszer azért az órát megelőzően. A híresen leglinkebb srác töri órán bőszen másolta a rajz füzetet, amit elvettek tőle. (A töri tanár)  És azta füzetet is, akiről másolta. Ráadásul egy olyan füzetbe másolt, amelyikbe három másik tantárgy is volt már jegyezve. Hát, ez így nem működik... Így az egyébként jogos egyesét megkapta... De semmi gáz, ha egyszer tényleg lesz füzete, megkapja az ötöst...

Tiszta vicc, hogy már azért kell ötöst adnom, mert valaki rendesen ír órán... ez teljesen elképzelhetetlen volt, akár még öt éve is.

Szólj hozzá!

Címkék: középiskola tankönyv rajz óra órai munka


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr841729651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása