A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.28. 21:47 nagytomsky

Kitolás??

A múlt héten "összevesztem" egy osztállyal. Azaz bunkóztak velem és ezt a csodálatos tulajdonságukat ma sem hagyták abba.

Mindegy, ma úgy is dolgozatot írtunk volna, ha bunkóznak, ha nem. A füzetüket is beszedtem volna mindenképp - kifejezetten a múlt heti produkciójuk után. Most divat, hogy azzal kérkednek, hogy nincs füzetük. Na, ennek kell elejét venni. Már a második osztály ők, akiknek beszedem. Sajnos, akinek van, azok sem jegyzetel szinte semmit.

Volt egy 13 kérdéses primitív kérdéssor, amire azt hittek, azért ilyen sok, mert a múlt héten úgy viselkedtek, ahogy. De ez nem így van, mindenkinek ezeket a kérdéseket szoktam feltenni... Nem sikerültek olyan hely-de nagyon rosszul, na persze ez alól kivételt képeznek a "hangadók". Nem is vártam ezt másképp.

Két részre szakadt az osztály: Egy szűk réteg tud csak profitálni abból, hogy két hét alatt négy jegyet szedtek össze, a másik felében van olyan, akinek mind a négy jegye karó... Úgy is áll az órákhoz. Sajnos ebbe a szűkebb rétegbe tagozódnak azok is, akik nem idióták, de képtelenek haladni, mert ezek lehúzzák őket. Őket sajnálom legjobban. Mi lesz itt év végén?

Nem tudom, az elmúlt 10-15 évben mi változott meg (azaz nagyon is tudom), de a 90-es években még inkább lapítottunk, ha nem tudtunk semmit, nem kezdtünk el óbégatni, hogy ránk terelődjön a figyelem. "Ezek a mai fiatalok" annyira tökkelütöttek, hogy ezt fel sem fogják. Ha próbálok erre célozgatni, olyan ostobaságokkal "vágnak vissza", amelyből süt a butaság és a tájékozatlanság. Konkrétan én vagyok a hibás, hogy van rajz óra és még dolgozni is kell benne... Hihetetlen!

Szólj hozzá!

Címkék: mai fiatalok egyes rajz óra


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr741711125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása