A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.24. 09:47 nagytomsky

Rájátszás

A MOL Ligában egy új szabályt fogadtak el. A legjobb négy csapat kerül a rájátszásba, ahol a legjobb csapat rendezi a tornát. Ez esetben a dunaújvárosi DAB Dolcer.
Az első helyezett a negyedikkel játszik, a második meg a harmadikkal.
Így az első helyezett Dunaújvárosiak tegnap a Starsal játszottak és meglepetésre (?) kikaptak tőlük. Dávid a háromból két gólt szerzett, kábé egy percen belül. De lehet, hogy kettő... Ezzel szemben az Őjváros csak kettőt nyomott összesen.

A másik vonalon az Újpest a Csíkszeredával játszott, ahol nyert.
Ennek megfelelően ma a harmadik-negyedik helyért a két vesztes, az első két helyért pedig a két győztes játszik.

Tegnap este is extázisban szurkoltunk a számítógép előtt Dávidéknak, de ma este mindezt megduplázva fogjuk megtenni. Hajrá Stars!

Nagyon fura a Stars helyzete. Végig kínlódták az alapszakaszt, utolsóként jutottak a legjobb négy közé. Mindenki leasajnálta őket, holott papíron ez a csapat a egerősebb. Rengeteg válogatott - de lassan-lassan kiöregedő SZTÁRjátékos alkotja. Akik kábé semmit nem mutattak a tudásukból egész évben. Most, az utolsó pillanatokban viszont feltámadtak és nevükhöz mélóan játszottak.
Nem tudom, ez taktika volt-e azedző részéről, de nagyon bejött. Már csak egy meccset kell megnyerni és övék a bajnoki cím!

Ezzel szemben az Újváros végig magabiztosan uralta az alapszakaszt és az utolsó előtti pillanatban bukott el. Természetesen megérdemelten! :)
Sajnálom őket, mert szerintem a tegnapi meccsnek kellett volna lennie a döntőnek. Hát, ez most így sikerült (nekik).
 

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong dunaújváros döntő vasas rájátszás budapest stars dab dolcer


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr811697279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása