A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.22. 13:34 nagytomsky

Díj

Hamarosan útra kelek és ellátogatok a jászberényi Művelődési Központ dísztermébe, ahol a Magyar Kultúra Napja eseményein belül kap díjat lelkes kis festő csoportunk, a Hamza Studio.

Többet nem tudok egyenlőre, de azért szépen kicsinoskodok, nehogy már a polgárjenőt alulmúljam! :)

Hogy miért is kaptuk? A csoport 10 éves. Évek óta kapunk ilyen-olyan támogatást a hivataltól, amivel sosem éltünk vissza. Nagyon pöpecül megrendezgettük a kiállításainkat. Az érdeklődést is igyekeztünk emelni, azt lehet mondani, hogy igen nagyszámú közönséget szoktunk évről-évre megmozgatni összességében.
Na meg hát, ha már "sok" pénzzel támogat az önkormányzat évenként, akkor már önigazolásként is jól jön, hogy mi kapjuk a díjat. :)

Nem is kell ezzel foglalkozni, inkább már azzal kell  törődnünk, hogy a díjjal járó (nem túl nagy) összeget mire fordítsuk. Nyáron tuti, hogy lesz egy nagyobb szabású tárlat - lehetőleg szabad téren - ami vélhetően széles tömegeket fog vonzani. Úgy kell megcsinálni, hogy sok embert vonzzon! :) Na meg, hogy ne kelljen elbontani az este végeztével; a "rombolás", az időjárás ne ártson a munkáknak. Ezt kell ma(jd) még átgondolnunk.

A csoportról bővebb infót kaphattok innen.
 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar kultúra napja jászberény hamza studio


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr981692626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása