A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.18. 17:56 nagytomsky

Miskolc pipálva

Nos hát; végre először sikerült olyan jégkorongmeccsen részt vennem, ahol nyert a Stars! Nem azért van ez, mert a sógorék ennyire bénák, hanem mert sosem akkor nyernek, mikor mi ott vagyunk. Mi pedig csak ritkán vagyunk, és akkor is "csak" az Ice Centerbe megyünk. Az a legmegközelíthetőbb nekünk innen J.berényből.

A Mol Liga leggyengébb csapata, a Miskolci Jegesmedvék látogattak el a nevezett helyre, ahol is a Stars végre azt a játékot játszhatta, amelyiket akarta, nem nagyon tudtak beleszólni a borsodiak. Ettől függetlenül én nagyon szimpatizálok a Miskolccal. Olyan kis szimpatikus, lelkes csapat. Szerintem főként amatőrökből áll, de a szó jó értelmében vett amatőrökből. Akik lelkesedésből, önszorgalomból jutottak oda, ahol most vannak. És a tavaly szereplésükhöz képest idén már látványosan sokkal jobbak. Idén már megkeserítették néhány nagynevű csapat dolgát is. Lehet, hogy még pontot is szereztek.

Most négy nullra kikapta, ebből a 2-3-4. gólukat a második harmadban három perc leforgása alatt kapták be. A Mikolc le is hozta a kapusát és az új kapus már nem kapott több gólt.

Sógor is jegyzett egy gólpaszt és elég sok kapura ütése is volt. Egyre jobb a srác, remélem ezt elfogultsá nélkül más is láthatja. Ő nem az a hatalmas kigyúrt állat fajta, aki bárkit felken a palánkra, ő az a jó időben jó helyen lévő figura, aki a szemfüles gólokat jegyzi. Sokat!
A Stars most sem volt hibátlan, sokszor hagytak magára embert, és ha ez az ember nem miskolci, akkor abból gyanúsan sok gól született volna.

A végén csokieső zúdult a pályára. Nekem sikerül egyszer a bírót fejen nyomnom egy 3bit-tel, kétszer Dávidot egy-egy mogyorós csokival, de ezeket nem vette észre... Mikor már az öltözőbe tartott, na akkor izomból megküldtem egy mogyoróssal, amit végre észrevett. Ennyit a sportszerűségemről! :)

Jó ez, ha fél hatkor kezdődik a meccs, mert még időben hazaérünk és a mai hajnali kelés sem annyira visel meg. De azért nem jó...
Evelin hercegnő is velünk volt; tán egyre nyugodtabban viseli a három harmad megpróbáltatásait is.

Volt még egy "celeb" vendég is , akit én nem vettem észre, csak konkrétan majdnem fellöktem - a feleségem elmesélése alapján. Ganxta Zolinak úgy kellett kitérnie az utamból! :) Neeem, nem vagyok ilyen kemény, inkább csak ennyire figyelmetlen!
 

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong miskolc stars vasas káposztásmegyer ganxta zolee


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr551682584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása