A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.26. 13:18 nagytomsky

Szőr

Az új órarend értelmében ezen a reggel kipihenhettem magam. Végre a lélektani nyolc óra után kelhettem! A mára "kirendelt" osztályok sem azok a vérmes fajták, bár sajnos ma is kénytelen voltam kiabálni. pedig utálok. Nem 100%-os torokkal meg kifejezetten!
De inkább ne szóljak semmit, hiszen holnap "muszáj" lesz használni a hangom. Holnap lesz az Alice in Chains!
Hogy én mennyire várom ezt a napot... Elmondhatatlan! Legalább 15 éve várom ezt a koncertet. Még így is, hogy Layne nélkül lesznek kénytelenek szinpadra állni.

Itthon döbbenetes állapotok uralkodnak. Kutyaszőr leng minden felé. nem tuom, ez ilyenkor normális-e, de egy ajtó nyitásra tódul be a rengeteg szőr, ráragadva a lábtörlőkre, szőnyegekre, padlóra és a poharakra...
Az udvaron még szörnyűbb a helyzet. Az mindegy is volna, de hát a felgyülemlett anyag igen könnyen "lábra kél".

Szegény kutya nem tehet semmiről, mégis hátra kellett csuknom arra azidőre, amíg ez aza állapot fenn áll. Már szinte naponta "fésülgetjük", de nem használ semmi. Szegényke nem beteg, teljesen rendben van és most valószínűleg nem is érti a helyzetet.

Gyerekkoromban allergiás voltam minden féle állat szőrére. Most sem kellemes, de főként arra kell gondolnom, hogy van egy kislányom, aki igen csak ki van téve ennek a veszélynek.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr41553815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása