A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.03. 18:58 nagytomsky

H1N1

Nos; sokáig nem kellett várni a média reagálására:
index.hu/belfold/2009/11/03/h1n1_15_eves_gyermek_halt_meg_szolnokon/

Ő az, aki a mi sulinkba járt... ma már két híradóban is láttam. Ehhez egy pletykával tudok adalékként szolgálni: állítólag az orvosnak fizettek azért, hogy azt mondja, hogyx H1N1-et találtak a srác szervezetében. De mondom: ez egyenlőre pletyka, biztosat nem tudok.

Ami viszont tuti, hogy szarban volt a gyógyszergyár: senki sem akart oltóanyagot venni; nagyon kevesen akarták beoltatni magukat. A drága ható(?)anyag meg már elkészült, ki is kellett fizetni, na meg anyagi hasznot is kéne belőle termelni. Mi a megoldás? Hát a pánikkeltés. Minden médium beszéljen csak arról, mekkora veszélyben vagyunk. beszéljünk arról, hogy már négyen meghaltak. Beszéljünk arról, hogy Ukrajnában nem 60-an... Ma már módosítottak, Ukrajnában nem emiatt haltak meg.

Kíváncsi lennék egy pl. nyolc évvel ezelőtti kimutatásra, hogy influenzával a szervezetben, hányan haltak meg akkor.

Nálunk a helyi orvosok sem nagyon oltatják be magukat. Azt mondják, ez ellen a már azóta mutálódott vírus ellen ez a vakcina nem véd. Akkor most mi van??

Na persze nekem is jobban kéne vigyáznimagamra...

Szólj hozzá!

Címkék: influenza jászberény 15 éves h1n1


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr261496632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása