A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.10.18. 20:58 nagytomsky

220 VOLT

Megtörtént az, amire oly sokáig vártam: lezárult az ünnepi iskola hét. A jubileum, a rendezvények tömkelege! Nem lenne ezzel semmi baj - mármint ezzel a rengeteg rendezvénnyel - ha más dolgunk se lenne. De van, és így igen kikészítő volt. De vége, legalábbis majdnem; és ez a lényeg most.

Az utolsó (előtti) felvonás a tegnap esti bál volt. Kicsit féltem a minőségtől, de mivel elég horribilis összegbe került, bíztam a minőségi megvalósításban.
Stílusosan 220 fő jelent meg a bálon; ami egy elektromos beállítottságú iskola esetében talán nem is lehetett volna másképp. Nem is VOLT. :)

Minden résztvevő nagyon (!) csinos volt. A nők különösen, de ez csak természetes. Állítólag én sem voltam rossz "bőrben". Na de az asszony!! A legjobb csaj volt a bálteremben!

Jó kis asztaltársaságunk volt; amit már idejekorán leszerveztünk. Vettünk tombolákat, de mi sajnos nem nyertünk. Jóbarátaink, szomszédaink nyertek egy hétvégi wellness szállodát... Jászapátin! :))) Jászberénytől, ahol lakunk, mindez 16 km-re található... na és olyan 30-40%-ban lakják a kisebbségiek. Nem is ez a baj, hanem az, hogy félelmetesek. Biztos jó buli lesz.

Még táncoltunk is sokat, hisz tényleg szuper jó zenéket játszottak meglehetősen igényesen! Aztán két óra felé alhagytuk a helyszínt...

Ja, még annyit, hogy a kajaszuper volt. Meg a díszlet is, meg minden! Pedagógusokból ilyet ki se néz az ember! ;)
 

Szólj hozzá!

Címkék: bál pedagógus


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr251458803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása