A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.10.17. 13:51 nagytomsky

Alapítványi bál lesz

Ma újabb ünnepi alkalom készülődik. Ma lesz az iskolánk alapítványi bálja. Igen, amiről már tegnap is írtam. Este hétre megyünk havarokkal felszerelkezve. Ittassági fokom lehetséges, hogy az eddigi kábé nullás szintről elmozdul, bár nem ez az alapkoncepcióm. Néha ki kell rúgni a hámból. Az a baj, hogy előrelátó ember vagyok és utálom a másnapokat. Pedig hát ez várna rám... Meg hát ott lesz a város színe-java... ne előttük mutassam már be azt, amilyen amúgy nem vagyok. Még félreismernének.

Ma délelőtt végre Evelinnel lehettem. Sokat ugráltunk, lovagoltunk a különböző plüssállatokon. Így délutánra persze már nyarvogósabb és elpilled. Ébredés után visszük a mamához, hagy alaudjon ott. Jó ez így mindenkinek. :)

Olyan hülye idő van, hogy nem vagyok kellőképpen rápörögve erre a mai ritka eseményre. Hideg is van, meg nyálaskodás is van... hátha estére felszívom magam. Ha nem leszek nagyon rosszul, holnap élménybeszámolót tartok!

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol liska alapítványi bál


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr241455854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása