A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.28. 16:36 nagytomsky

Rajz szakkör

Szeretem valahol ezt a hétfőt a rajz szakkör miatt, de ugyanakkor emiatt nem is szeretem. Igen nagyon fárasztó. Ám megéri, mert látom, hogy egyre ügyesednek a "gyerekek", meghát munka közben észre sem vesszük (veszem) az idő múlását.
Na de mikor hazaérek... piffff... nem nagyon van kedvem semmihez. Csak döglődni. Semmi gáz, mindenért kárpótolnak a szabad péntekek.

Most jutottunk el odáig, hogy tónussal rajzolunk. Kockák, térbeli testek egymás tetején, mindezt tónussal. Nagyon nehéz feladat. Nagyon bízok bennük; tán a megyei rajzversenyre "kinevelődik" pár olyan emberke, aki magasra teheti a mércét és megint mi visszük haza a fődíjat. Megsúgom: A sulink híresen jól szerepel ezeken a megmérettetéseken.

A Lehel Gimivel is jó a kapcsolatunk, így hamarosan együtt megyünk múzeumi körútra velük. megnézzük Turnert, megnézzük Robert Capa-t... meg még egy pár kihagyhatatlan darabot a gyűjteményből. Természetesen majd ezekről is beszámolok.

Hivatalosan MA jelent meg az új Alice in Chains. :)
 

Szólj hozzá!

Címkék: rajz kocka szakkör tónus


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr831413163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása