A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.05. 19:23 nagytomsky

A szemöldökök támadása

Ma egy kis kimozdulás történt. Árkád...

Na nem is akarom azon tépni a szám (klaviatúrám), hogy milyen fárasztó egy "soping" túra, mert az egyértelműen az. Inkább egy új érdekes jelenségre világítanék rá:

A HÜLYE SZEMÖLDÖKÖKRE.

Már a kocsiban kezdődött. Kinéztem jobbra, és a buszból egy ilyesztő szemöldök meredt rám. Kiszedett, alig látható a vége, torzonborz és dús-kócos az eleje. Mindehhez kozmetikázott fejszerkezet társult. Tehát nem igénytelenség, hanem "divatolás" állhat a háttérben. na, már ezen majdnem megborítottam a műszerfalat.

Az Árkádban további egyénieskedő - műszemöldököket láttam. Akiéhez nincs hozzányúlva, vagy legalábbis úgy, hogy az természetesnek hasson, azzal nem volt sok probléma. Na de, aki gyönyörű-szekszi-eksztrém hercegnőnek képzeli magát, az akár egy cirkuszban is felléphetne ezzel a felszereléssel. Ezek közül a legenyhébb fokozat a rajzolt szemöldök. Ebből is megkülönböztethetünk többféle vonalvezetést is. A legkeményebb a "felvont" szemöldök, mármint ami így van megrajzolva. A viselője folyamatosan rajzfimfiguraként szaladgál a hétköznapjainkban, vidámságot csalva ezzel embertársai szívébe. Gyönyörű...

Most olyan, mintha ezt a fajta őrületet tovább nem is lehetne fokozni. Kíváncsian várom a következő lépést. Mindent bele csajok!

Szólj hozzá!

Címkék: divat árkád szemöldök bevásárlóközpont


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr771362433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása