A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.03.24. 14:51 nagytomsky

Üdülési csekk

Nagyjából követhetetlen, kinek mi jár az állam bácsitól. Az is lehet, hogy már évek óta kötelező lett volna az iskolánknak üdülési csekket biztosítania a megfáradt dolgozóknak... nem tudom. Az viszont tény, hogy ma rohamtempóban kérdeztek meg minden kollégát arról, hogy igényel-e cafetériát és/vagy üdülési csekket. Hát már hogy a fenébe ne igényelnék?

Nem tudom, más munkahelyeken hogy megy ez, mi 91ezer táján kapunk bruttóban. Egy kollégám mondta, hogy a lányáék 400ezret kaptak... hát; ott is lehet valami csúsztatás, de bárhogy csúsztatnak, biztos több ennél.

Ez az infó persze csak arra volt jó, hogy a szájízemet egy kicsit elcsapja, valójában nagyon örülök, hogy kaptunk pénzt nyaralásra. Már elkezdtem számolgatni az összekuporgatott garasaimat, hogy mire futja ebből a nyárra. 1-2 alkalmat gondoltam, hogy el tudom vinni a családom Gyulára 2-3 éjszakákra. Ha bejön a husvéti üdülési csekk, akkor ezt meg tudom toldani egy komolyabb nyaralással is.

Imádunk nyaralni. Amíg nem volt Evelinünk, a világ végére is elmetünk. Most sem lesz ez másképp így, hogy már nőtt. Sokat nőtt! :) Ez az egyik legjobb a növekedésében, hogy egyre több és érdekesebb helyet tudunk neki megmutatni.

Szólj hozzá!

Címkék: üdülési csekk iskola utalvány


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr771865237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása