A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2010.01.11. 18:41 nagytomsky

Meccsen

AHogy tegnap írtam is, sikerült ismét kijutni Káposztásmegyerre, hogy szurkolhassunk a sógornak: Dávidnak. Jött velünk a kislányom is - 90-es, Stars mezben, ahogy illik.
Sajnos (?) a meccs helyett inkább vele kellett foglalatoskodnom, így pont lemaradtam Dávid góljáról... Meg a Rogerérő is...
Az UTE négy góljából is csak 2-őt láttam ugyan ezen okok miatt.

Szeretek meccsre járni, mert így egy rövid időre is, de kiszakadok a hétköznapokból. A meccs a közepétől kezdve egész jó volt, azaz azt mondják az volt.
Amit érzékeltem, az a két kapott gól utáni akarás, a jég felszántása és a küzdelem. De kikaptak. Sajnos...
Észrevehető, hogy a nagy nevek nem tudnak lépést tartani a meccsel. Lehet azért, mert már tényleg nem mai gyerekek és már nem akarnak "elfáradni" egy szimpla magyar bajnokin. Ez persze gáz. A csapat itta meg ennek a levét. Jó, egy dolog a sebesség; jól is kell helyezkedni. Ettől függetlenül a "sztárok" eltűntek a mezőnyben. Roger klassz volt - ha őt a sztárok közé sorolom - iszonyú gyors az a srác.
Dávid is most játszott a legjobban azon meccsek közül, amelyeket láttam. (Ez persze csak 3-4 mecc egyenlőre.) Pedig egy két és fél hónapos sérülésből tért vissza ezen a héten. Eltört a kulcs csontja... Kemény...

Voltak szervezési problémák... Nagyon körülményes a beléptetés, még ennél is körülményesebb a "büféztetés". A hot-dog árus néninél lassabban már nem lehet hot-dogot gyártani. DE! Nála emberségesebb és kedvesebb hot-dog árussal sem találkoztam még. A kislányomnak készített egy fél hot-dogot és teát is hozott neki. Ilyennel még nem találkoztam! Nagyon kedves volt tőle.

A szurkolók pedig... még ennyien nem voltak meccsen, mint most a Stars szektorban. Sokat jelentett, hogy felvették a Vasas nevet. Persze még így is töredéke a tábor a nagymúltú csapatokhoz képest, de még csak két éves a klub! Ez a nem mindegy!

Nem vagyok egy vérmes szurkoló, pedig annó Lehel meccsekre rendszeresen jártam, és ott a Fradi gyűlölet igen erősen jelen volt, sőt, hogy őszinte legyek, azóta nem is szeretem a Fradit. De egy most születő klubot szerintem nem lehet utálni. Mégis, a jégkorong blogon meglepően sok Stars-t szidó bejegyzést olvastam. Mire jó ez? Minek járnak ezek meccsekre? Gyűlölködni? Ahhoz elég, ha otthon marad.
Persze baromból minden hová tojt az Isten. Itt is megtörtént, hogy egy Staff felíratú emberke átment az UTE szektorba szidni a lilákat... Elmebeteg...

Találhattok még objektív elemzést az Icehockey.hu oldalon is.
 

1 komment

Címkék: jégkorong ute káposztásmegyer budapest stars


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr211664169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enigmapont 2010.01.14. 15:51:48

Altalaban egy csoportosulast a kozos gyuloletuk miatt lehet csoportnak nevezni. Nem valaki(k)ert, hanem valaki ellen jonnek ossze, h kozosen gyuloljek o(ke)t. :( Politika detto.
süti beállítások módosítása