A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.12.31. 13:16 nagytomsky

Szilveszter

... mi más...

A mi szilveszterünk nem AZ a szilveszter, amit másoknak jelent. Évek óta nem voltunk sehol, de eddig fogadtunk vendégeket. Idén még ez sem történik meg. Pláne nem megyünk sehová.

Ennek oka főleg az, hogy ifjabb korunkban már kimulattuk magunkat, sőt, a magam nevében mondhatom, hogy imitt-amott még túlzásba is vittem.
Most, hogy itt van nekünk a másfél éves kisleánykánk, már olyan holtfáradtak vagyunk, hogy nincs erőnk egy újabb vendégsereg fogadására. Mostanában ugyanis kicsit elszaladt a ló a kis hercegnőnkkel. Vendég érkezésekor nem hallgat a nevére, nem csinálja, amit mondunk, ellenben szétdobál mindent és azt csinálja, amit nem szabad. Persze a látogatók előtt nem üvöltözhetünk vele - na meg amúgy sem szokásunk. Tehát jó gyerek módjára igyekszik minden módon magára vonni a figyelmet. Sikerül is...

Az, hogy mi elmenjünk vele bárhová, szinte kizárt, mert nem tudhatjuk idegen terepen, hogy mit talál meg, mit dönt fel, stb... Itthon azért már ismerős terepen mozgunk. Nem tudom, meddig lehet ezt csinálni.

Így szépen az lesz, mint más napokon; letesszük a gyermeket úgy 9 körül és beülünk kettes hangerőn másfél méterről tévét nézni, hogy fel ne ébresszük. Szuper! Nem is biztos, hogy éjfélig kibírjuk. Vagy ha igen, akkor magunkkal tolunk ki, mert Evelin ettől függetlenül normálisan, reggel fel fog kelni, mi pedig K.O.-k leszünk, ha sokáig "mulatunk".

Mindezekkel együtt azt kell mondanom, hogy még mindig ez a legjobb megoldás, ami szóba jöhet. Tekintve, hogy ma este még a mamákhoz sem tudjuk lepasszolni, mert az egyik oldalon nincsenek az országban sem, a másik oldalon meg várják másnapra a családot, elő szülinapot tartani. Gondolom ilyenkor főzés, sütés van ezerrel. Na meg úgy ők sem tudnának pihenni(, mi pedig nem valószínű, hogy Evi nélkül bárhová is mennénk).

Így hát ilyen lesz a BOLDOG új év! Legyen az! "Mindenkinek, aki szereti"!
 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek buli szilveszter


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr611634983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása