A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.12.14. 19:09 nagytomsky

Isteni igazságszolgáltatás

Szerencsére ma nem sok időm volt híreket nézni és elemezgetni, merthogy hétfő lévén sokáig dolgozom, utána meg mindeddig kisleányommal játszottunk kukuccsosat. Van egy kiürült liberós doboz és ebbe kell őt berakni, amiből ő egy kis lyukon kikukuccsol. Imádja.

Viszont érdekes ez a Berlusconi támadás. Ez milyen stílusos... a Milánói Dóm modelljét... Ilyet még akkor sem lehetett volna stílusosabban elkövetni, ha egy mentálisan ép ember követi el.

Adott egy ember, aki luxusprostikkal "partyzik" egy olyan országban, amelynek a főváros Róma. A Vatikán! Rögtön beugrik a "Ne paráználkodj!" dogma, amit ugye mondanom sem kell, hogy egy párszor megszegett az úr... És sok egyéb más dogmát is valószínűleg.
Erre a római katolikus egyház egyik legszebb helyi épületét nyomják a pofikájába úgy, hogy eltörik az orra és kitörik két foga. Azaz beletört a foga, otthagyta a fogát... stb... Micsoda magasröptű gondolat...

Én azon csodálkozom, hogy nálunk, itt Magyarországon még nem volt ilyenre példa. Tán a Demszky megdobálása tojással hasonló kaliber. Na de Gyurcsikát csodálom, hogy nem dobták meg semmivel. Nem kívánom és senkinek a halálát, de annyit ő is megérdemelt volna, hogy maradandóan emlékezzen a "kiskirálykodására".

(Ui.: Nem vagyok elkötelezett egyik párt irányában sem...)
 

Szólj hozzá!

Címkék: igazság berlusconi milánói dóm


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr971598011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása