A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.22. 12:11 nagytomsky

Betegségeim

Nem tudom, mi lelt, de az utóbbi 3-4 napban mindig úgy ébredtem, hogy talán ez az utolsó reggelem. Zihál a tüdőm, nem kapok levegőt... stb... De mitől? Már virágzó növény sincs. Asztmám, allergiám van. Mire lehetek allergiás még? Por?! Az nem nagyon van, de ha van is, akkor miért pont most van? Van az folyamatosan; nem?

Az tény, hogy az év folyamán többnyire október végén szoktam beteg lenni. (Bár most november vége van.) Ilyesmi beteg, mint most. Olyan, mintha lázam is lenne, a szemem körül fáj, de igazából nincs. Ilyen látens betegség ez.

Ha Evelinnel játszok, akkor mintha múlna a "fájdalom" és ez jó. Szeretek is vele hemperegni. Persze, ha nagy a hancúr, akkor megint zihálok.

A hét vége nem tartogatott semmiféle nagy igénybevételt, erre sem foghatom. Persze gondolok ilyenekre, hogy tán az oltás "mellékhatása", de nem hallottam ilyen tünetekről másnál.

Mostanában megint van egy kis időm festegetni - mikor Evelin alszik - és az elmúlt egy-két hónapban készült is két-három kép. Ígérem, hogy majd bemutatgatom. :) Az utóbbi kettő akvarell. Nem jellemző annyira rám ez a technika, de van benne valami, ami miatt szeretem. Talán a frissessége, gyorsasága miatt? Viszont nem fedő festék, így hibázni nem nagyon lehet vele. Most tetszik. Aztán az agyam már most máshol jár... nem tudom, folytatom-e ezt a technikát. Egy csomó minden jár most a fejemben.
 

Szólj hozzá!

Címkék: betegség allergia mellékhatás asztma


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr351543465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása