A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.11.19. 21:05 nagytomsky

Kétségek

Holnap reggel eljön a várva várt pillanat és kitöltheti rajtam az állam a mérgét. 9 és 10 között megkapom a "védő"oltást. Annyi mindent hallok, hogy nem annyira repesek. Most pl. azt, hogy valami amcsi professzor azt nyilatkozza a youtube-on, hogy ez egy olyan méreganyag, ami csak évek múlva fog hatni és akkor már senki nem fog a h1n1-re gyanakodni. Így "segítenek" a népességrobbanáson.
Meg olyat is hallani, hogy ezáltal "megjelölnek", egy chip-et nyomnak be... stb...

Hogy ezek mennyire csak az elborult elmék képzelgései és összeesküvés elméletei, az hamarosan ki fog derülni. Ezt pedig a bőrünkön fogjuk megtapasztalni.
Az tuti, hogy nem egészséges, van egy csomó mellékhatása, mellékterméke. "Kis" tanítványom mondotta ma, hogy ő belázasodott tőle. De persze ez nem nagy ügy, a védőoltások ilyenek. Na persze a kislányom még attól sem, amire azt mondta a doktornéni, hogy majdnem biztos... Jó vérvonal?

Minden esetre azért bízok a józan észben. Az már mond valamit, hogy az orvosok, akik nem javasolják, már mind beoltatták magukat. Meg azok is persze, akik javasolják. Na meg a suliban a biosz tanár, meg a tesi tanár... csak nem olyan mérges dolog ez, ha már ők is...
 

Szólj hozzá!

Címkék: elmélet oltás h1n1 összeeskövés


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr461537880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása