A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.27. 21:04 nagytomsky

Mátra

Ma a Mátrában voltunk. Van Sástó után egy Oxigén nevű hely, amely ma volt 3 éves. Gyerek programok, stb... Ott a helyünk; gondoltuk és feladtuk a mama ebédet is emiatt. (Vacsora lett belőle.)

Az a jó az ilyen helyen, ha nincsenek kismillióan. Jut hely a játszótéren, nem kell órákat sorba állni a kajásnál, van tered! Most ez volt, na persze a helyszín sem kis területen fekszik. A gyerekek is jól elbóklásztak.

Ami még előnyös, hogy közel van Gyöngyös és Mátrafüred is. Itt is el lehet tölteni órákat. A levegő oxigéndús, lehet rohangálni és tüdőt tágítani. Remélem sokáig lesz még ez a jó idő...

Kipihent vagyok, és várom emelt fővel a hetet! :)

Időközben már kétszer végighallgattam az új Alice...-t. Jobb, mint gondoltam. Nagyon várom azt a koncertet.

Szólj hozzá!

Címkék: mátra park adrenalin gyöngyös oxigén mátrafüred


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr211411477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása