A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.15. 20:28 nagytomsky

Mindennapi örömök

Az egekbe tud repíteni, ha egy diák érdeklődik. Ha csinál valamit. Bármit! Ha jön és közli, hogy ezek az ő munkái és, hog ynézzem meg. Az tök jó. Akkor, ha ezek a munkák még jók is, akkor egészen a mennyekben vagyok. Így történt ez ma is. Egy "kislánytól" fotók érkeztek. Ezek afféle utiképek is lehetnének. Fák-madarak-égbolt... na de az átlagtól eltér. Meg van tervezve. Tagolódik, stb... Ösztönösen, magától. Mi kell ennél több? Ez már fél siker. Iyeneknek nagyon tudok örvendeni.

A másik örömteli esemény az, hogy kiderült, ingyen "bérletem" lesz erre az évadra az új jászberényi Malom színházba. Már épp azon gondolkodtam, hogy rámegy a gatyám, ha én mindent meg akarnék nézni, márpedig minden előadás érdekel. Jók az előjelek. A program itt olvasható: www.jbo.hu

A kislányom minden nap elkápráztat. Most épp nagy és vagány csajt játszik. Zsebre tett kézzel járkál fel s alá... Néha orra bukik... Egyszerre vicces és egyszerre sajnálatos. Ilyen ez a kisleány.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó színház jászberény tanítvány


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr911384798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása