A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.04. 16:35 nagytomsky

Angol

Nagyon sok és hosszú (kényszer)szünet után ma újra elkezdtem angolul tanulni. Egyrészt muszájból, másrészt saját jólfelfogott érdekemben is. Muszáj, mert csak így kapom meg a diplomám. Nem véletlenül güriztem érte négy évet. Egyszerűen MUSZÁJ megcsinálnom. Magam miatt is fontos. Közhely, de mint minden közhely igaz is, hogy ma nem lehet meglenni e nyelv birtoklása nélkül. Kötelező. Egy csomó fontos adat van a neten is - angolul. Egy önéletrajzot nem tudok megírni e nélkül.

Nagyon egyszerű és primitív beszélgetést kezdeményezett a tanárnő - ki vagyok, hol lakom, mit szeretek csinálni, stb... Mindenre tudtam egész mondattal válaszolni, remélem ez jó jel. Most nagyon eltökélt vagyok.

Mellette az iskolai feladatok igen nagyon felhalmozódtak. A sulink idén 50 éves. Nagy buli készül. Ehhez minden vizuális segédanyagot (meghívó, plakát, kiállítások) nekem kell megoldanom. Nem piskóta...

A fentiekhez kapcsolódva festettem le az iskolát is. Ez egy iszonyú ronda épület, mint azt már említettem. Egyik főnöknek ma megmutattam (ma is lett kész), de csak ennyit mondott: - Az iskola nem fehér?

Ááááááááááááááááááááááááá! :) De az! Ez pedig egy festmény és nem fotó! :)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr601360231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismaci86 · http://kismaci86.blog.hu 2009.09.04. 19:37:33

Szia! Ez nagyon szép lett :) és élethű :) rá lehet ismerni az épületre :) sokat eljártunk mellette :P az angolhoz meg sok-sok kitartást! :)

Kismaci86 · http://kismaci86.blog.hu 2009.09.05. 15:23:14

Nem :) csak Berénybe jártam fősulira :)
süti beállítások módosítása