A nem mindennapok

Főként olyan gondolatokat írok, amik foglalkoztatnak. Kérdéseket, amikre választ keresek. Ezek lehetnek művészeti, oktatási, de szociális, esetleg politikai kérdések is.

2009.09.23. 15:18 nagytomsky

Aliz láncokban

Az új Alice in Chains nagyon hasít! 2002-ben halt meg az azóta is istenként tisztelt Layne Staley. Aki ismeri ezta zenét, az nem lepődik meg azon, hogy drog túladagolásban. És azon sem, hogy stílusosan két hétre a halál beállta után találták meg. Szétrohadva...

A zene is ezt a mély depressziót sugározza. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de ezzel együtt nagyon jó; konkrétan a legjobb zene, amit valaha hallottam.

Az eredeti énekes halála után három évvel vették be az új énekest, egy bizonyos DuWall urat. Egy mikrofonfrizurás, szinesbőrű fazont, akinek egy az egyben olyan orgánuma van, mint a fenn nevezett hullának. Ilyen van?

Egy pár éve már turnéznak együtt. Két éve Gál úr barátommal előre vásároltunk jegyet a koncertre. Már nagyon vártuk. Elindultunk - ittunk redbullt is - és a helyszínen közölték velünk, hogy sajnos elmarad a koncert, de cserébe egy féldolláros macskajancsi süketelését meghallgathatjuk. Na, ebből nem kértünk... Szomorúan hazacsámborogtunk.

De most újra felcsillant a remény. Sőt; ma meglett az új album is - ami csak a jövő hétfőn jönne ki elméletileg. Nem kapkodták el a srácok. Nagyon mély az album!

www.aliceinchains.com

A mai nappal kezdetét vette a nagy kiállításnéző roham az iskolába. Kissé félve vittem a diákokat - igen a rasszizmus vádja miatt. De láss csodát: Ilyen meg se nagyon fordult a fejükben. Még a roma tanulók is azt mondták (maguktól), hogy ez milyen jó kép... Remélem megúsztam! :) Ezek szerint átment az üzenet.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: koncert lemez kiállítás roma album in alice chains


A bejegyzés trackback címe:

https://nagytomsky.blog.hu/api/trackback/id/tr851401977

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: look these up 2017.10.17. 20:33:03

can you take valtrex while pregnant - golmqoznfk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása